Forside
Profil
Adfærdsbehandling
Valg af hund
Hvalpekonsultation
Hundetræning
Foredrag
Priser
Links
Kontakt
Pjece


Træning

Jeg tilbyder hvalpemotivation, enetimer og udarbejdelse af træningsplaner til en enkelt øvelse eller tricks.

Nye hold:
Hvalpehold starter op onsdag d. 15. august kl. 18.00-19.30.
Unghunde/familiehundehold starter 15. aug. kl. 19.30-21.00.
Rally starter tirsdag d. 14. august kl. 18.00-19.30
Tilmelding er nødvendig.

Hvalpemotivation er for dig der har en hvalp på mellem 8 uger og 5 måneder. Her bygger du samarbejdet op med din hvalp og vi træner nogle af de basale lydighedsøvelser, så som sit, dæk, lineføring og kom.

Træningen består både af praktisk træning og teori. En vigtig del af træningen vil være socialisering af din hvalp, så den vænner sig til andre hunde, mennesker og forskellige miljøer. Efter hver træning får du en mail med referat af dagens træning og en beskrivelse af hvordan øvelserne skal indlæres.

Undervisningen foregår som holdtræning og tilmelding er nødvendig. Træningen løber over 8 gange à 1½ times varighed.

Der er max. 8 hvalpe på et hold, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Trickhold for børn. Dette hold er for børn der gerne vil lave noget sjovt sammen med familiens hund. For børn fra 6 år. Der tages hensyn til barnets alder og hundens formåen. Træningen forløber over 4 gange á 1 times varighed. Efter de fire gange er der mulighed for at fortsætte på et fortsættehold ligeledes over 4 gange.

Det er et krav for deltagelse i dette hold, at barnet ledsages af en voksen, der kan være barnet behjælpelig med træningen. Hunden skal før træningsstart have lært den mest basale lydighed, bl.a. sit, dæk, bliv, osv.

Tilmelding er nødvendig – Holdet kører pt. ikke.

Enetimer er for dig, der måske ikke har tid eller mulighed for at deltage i holdtræning, eller hvis du lige har et træningsproblem du skal have løst. F.eks hjælp til indlæring af indkald, apport, enkeltforhindringer i agility, enkeltøvelser i rally-o programmet osv.

I en enetime bestemmer du hvilke øvelser vi skal arbejde med.

Hvis der skal bruges redskaber mm. stiller du disse til rådighed.

Træningsplaner er for dig, der lige mangler lidt hjælp til hvordan du får øvelsen delt op i delelementer, hunden kan forstå, således at hunden kan udføre den færdige øvelse tilfredsstillende.

Vi tager en snak om, hvordan den færdige øvelse skal se du og jeg laver en plan for indlæringen af øvelsen.